LIVRARE RAPIDA
in toata tara
PRODUCATOR DIRECT
asiguram servicii complete
GARANTIE
24 de luni de la orice defect

1. Comanda prin telefon

Puteti lansa in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numerele de telefon afisate pe site. In cazul in care ati lansat o comanda, veti primi in maxim 24 de ore un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastra, care va contine :
    produsele comandate cu pretul fiecaruia;
    suma totala, care include si transportul;
    timpul de livrare;
    datele dumneavoastra de contact
sau veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.
 

2. Comanda prin email


Puteti lansa o comanda la adresa saltconfort.prod@yahoo.com sau saltconfort.prod@gmail.com. In cazul in care doriti o alta dimensiune decat cele afisate pe site, faceti comanda, specificati la observatii, si noi vom realiza orice dimensiune.

Dupa trimiterea mesajului veti primi in maxim 24 de ore un email de confirmare care va contine aceleasi informatiile de la "Comanda prin telefon" si veti parcurge etapele de la aceasta sectiune. In cazul in care dupa 24 de ore nu veti primi nici un raspuns, va rugam sa ne contactati folosind numerele de telefon afisate pe site.

Pasii scurti care trebuie urmati:

  1. dati comanda ferma pe mail sau pe site cu toate datele personale (nume-prenume,CNP-optional,adresa,telefon contact,mail sau fax)
  2. se va emite factura proforma, se va transmite pe mail sau fax dvs, sau in cazul platii ramburs se va emite direct factura fiscala
  3. livrarea prin Fan Courier la domiciliu dvs in 24-48 de ore de la confirmare (in functie de disponibilitatea curierului, in perioade aglomerate transportul poate dura pana la 7 zile) , cu plata transportului la livrare, sau poate fi inclus in proforma (factura)
  4. transportul aproximativ pentru o saltea de o persoana ex.70x200, 80x200, 90x200 este de 70lei/buc, iar pentru saltelele mai mari de 2 persoane ex: 130x200, 140x200, 160x200 este de ~90lei. aceste preturi sunt valabile in orasele unde exista punct de lucru Fan Courier, altfel se percep km suplimentari, cost 1lei/km suplimentar.