LIVRARE RAPIDA
in toata tara
PRODUCATOR DIRECT
asiguram servicii complete
GARANTIE
24 de luni de la orice defect

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.saltconfort.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalaj propriu si provin din surse autorizate.

Toate produsele vandute si livrate sunt insote de certificatul de garantie emis direct de S.C. Salt Confort S.R.L. Certificatul de garantie contine instructiunile generale de utilizare si conditiile de garantie.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii, pe adresa saltconfort.prod@yahoo.com . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie si factura fiscala. In cazul aparitiei unei defectiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garantie este singurul document care atesta dreptul la garantie si care va fi prezentat impreuna cu factura fiscala si dovada platii (chitanta, bon fiscal etc.). Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei Bunului sau Serviciului.

Garantia Bunurilor, care beneficiaza de Certificatul de Garantie emis de S.C. Salt Confort S.R.L., se solutioneaza la sediul societatii str.Orzoaia de Jos,nr.60, loc. Urlati, jud Prahova.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:

 -asamblarea produsului în cazul în care se constată deteriorarea unui element sau a produsului în sine;

 - dezambalarea folosind obiecte tăioase sau dure;

 - tăierea sau zgârierea materialelor;

 - frecarea de alte suprafețe sau cu substanțe (soluții de curățare) abrazive;

 - folosirea sau păstrarea produselor în medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum și în medii cu variații de temperatură;

 - așezarea produsului lângă surse de căldură (distanța de gardă este de 1m) 

 - folosirea produselor de curățare care conțin acizi, petrol, gaz, detergenți, solvenți chimici sau alcool (orice soluție trebuie încercată întâi pe o suprafață mică, ascunsă);

 - udarea produselor (curățați cu o cârpă ușor umezită într-o soluție de apă cu săpun -50% apă, 50% săpun lichid pH neutru - apoi ștergeți imediat cu o cârpă uscată);

  - împingerea mobilierului (mobilierul demontabil trebuie demontat);

 - roluirea, îndoirea sau curbarea saltelelor la transport și manipulare;

 - folosirea mobilierului în alt scop decât cel pentru care a fost proiectat.

 Solutionarea garantiei se face in maxim 14 zile calendaristice.