LIVRARE RAPIDA
in toata tara
PRODUCATOR DIRECT
asiguram servicii complete
GARANTIE
24 de luni de la orice defect


S.C.SALT CONFORT S.R.L., este producator direct de saltele.

SALT CONFORT este o societate cu capital integral românesc, cu sediul in Urlati și cu importante relații comerciale cu firme din Romania si Uniunea Europeana. Încă de la început, MISIUNEA societății a fost aceea de a oferi servicii și produse de calitate, care sa raspundă cât mai bine cerințelor clienților.

SALT CONFORT este un sinonim pentru servicii de încredere, solide, durabile și personalizate, unde orientarea către client și profesionalismul sunt factori de excelenţă.

Confidentialitatea datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre SALT CONFORT SRL, si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

SALT CONFORT SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: SALT CONFORT SRL, Urlati,str.Orzoaia de Jos, nr.60.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SALT CONFORT SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SALT CONFORT SRL, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa saltconfort.prod@yahoo.com

Livrare

Livrarea produselor comandate se face numai pe teritoriul Romaniei. Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate suplimentar de catre client. In aceste situatii, echipa SALT CONFORT va va comunica inainte de a trimite coletul costul transportului si veti avea posibilitatea sa renuntati la comanda. 

Livrarea se face prin curier in 24-48 de ore de la confirmarea prin telefon a comenzii, in cazul in care produsele solicitate se afla in stoc.

Modalitati de plata

Plata ramburs

Daca alegeti plata ramburs, costurile produselor cumparate se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

Plata prin transfer bancar

La plata prin transfer bancar a produselor, livrarea se va face dupa confirmarea electronica a efectuarii platii, la adresa saltconfort.prod@yahoo.com, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat, neimplicand niciun fel de obligatie financiara din partea dvs.

Returnarea Produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic  sau sa ne scrieti un e-mail la adresa saltconfort.prod@yahoo.com pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 2 zile lucratoare de la primirea produselor.
  • Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
  • Produsul nu prezinta urme de utilizare.
  • Produsul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar SALT CONFORT SRL va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 7 de zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite produsele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.