LIVRARE RAPIDA
in toata tara
PRODUCATOR DIRECT
asiguram servicii complete
GARANTIE
24 de luni de la orice defect

SALT CONFORT livreaza oriunde in Romania prin sistem de curierat rapid sau camioane (pentru comenzi mari). 


Pentru livrare in tara va rugam sa ne contactati pentru un calcul exact.  Saltelele livrate beneficiaza de asigurare de transport. Livrarea in tara se realizeaza cu ajutorul firmelor de curierat cu care firma noastra detine contracte de colaborare in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii si in functie de disponibilitatea curierului.  

Nu se aplica taxe suplimentare produselor ridicate de la showroom-urile sau depozitele noastre.

Firma a fost infiintata in anul 2007, avand ca principal domeniu de activitate producerea de saltele.

Societatea noastra vine in intampinare clientilor cu un personal calificat si cu o gama variata de saltele: saltele lux ortopedice, saltele super lux ortopedice si saltele din spuma poliuretanica.

Pentru comenzi in cantitati mai mari se acorda transport gratuit, oriunde in tara.

Toate saltelele se produc pe baza de comanda!


 
Conditii de returnare a saltelelor


Conform Ordonantei nr. 130 din data de 31 August 2000 si a Legii nr. 51 din data de 21 Ianuarie 2003, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului

Puteti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

1. Saltelele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera. Ca urmare, produsele care au fost despachetate din ambalajul original nu pot fi returnate;
2. Saltelele nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Saltelele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;
3. Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate.
4. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul.
5. In cazul in care comanda dvs. contine saltele facute la comanda, pe dimensiuni specificate de dvs., aceasta nu poate fi returnata.
Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii dvs.(exclusiv transportul), in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 14 de zile de la returnarea produselor de catre Dvs, conform OUG34/2014.
Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la adresa de pe factura.
Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si are dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.
Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.