LIVRARE RAPIDA
in toata tara
PRODUCATOR DIRECT
asiguram servicii complete
GARANTIE
24 de luni de la orice defect

Folosirea acestui site si plasarea unui comenzi pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.saltconfort.ro. S.C. SALT CONFORT S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita online numai accesand pagina "Termeni si conditii" afisata pe site-ul www.saltconfort.ro.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 

1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. SALT CONFORT S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic.


2.  Informatii privind proprietarul si administratorul

 

Site-ul web saltconfort.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. SALT CONFORT S.R.L. si are sediul social inregistrat la adresa: Str. Gheroghe Doja, nr.150, Localitate Ploiesti. 

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Prahova este J29 / 444 / 2007

Codul unic de Inregistrare este RO 21133530

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

 

Societatea S.C. SALT CONFORT S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.saltconfort.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. SALT CONFORT S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

 

3. Acceptarea conditiilor de utilizare

Utilizarea site-ului saltconfort.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.


In situatia in care consumatorul este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi.  S.C. SALT CONFORT S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.saltconfort.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.


3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.saltconfort.ro apartin S.C. SALT CONFORT S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. SALT CONFORT S.R.L. care administreaza site-ul.

 

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail saltconfort.prod@yahoo.com.

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.saltconfort.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea S.C. SALT CONFORT S.R.L., respectiv prin telefon sau email.


Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.saltconfort.ro sunt valabile atat timp cat raman active (vizibile) online. Preturile pot varia in functie de politica comerciala a S.C. SALT CONFORT S.R.L.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.


5. Limitare raspundere 

Reiteram faptul ca societatea S.C. SALT CONFORT S.R.L. realizeaza activitatea de comert online exclusiv prin site-ul www.saltconfort.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. SALT CONFORT S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.


Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.saltconfort.ro, in totalitate sau partial. Site-ul www.saltconfort.ro este gazduit online de catre societatea S.C. IT EXCLUSIVE DESIGN S.R.L.6. Livrare

Livrarea produselor comandate se face numai pe teritoriul Romaniei. Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate suplimentar de catre client.

In aceste situatii, echipa SALT CONFORT va va comunica inainte de a trimite coletul costul transportului si veti avea posibilitatea sa renuntati la comanda. Livrarea se face prin curier in 24-48 de ore de la confirmarea prin telefon a comenzii, in cazul in care produsele solicitate se afla in stoc.

7. Modalitati de plata

Plata ramburs

Daca alegeti plata ramburs, costurile produselor cumparate se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

Plata prin transfer bancar

La plata prin transfer bancar a produselor, livrarea se va face dupa confirmarea electronica a efectuarii platii, la adresa saltconfort.prod@yahoo.com, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat, neimplicand niciun fel de obligatie financiara din partea dvs.

8. Returnarea produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa ne scrieti un e-mail la adresa saltconfort.prod@yahoo.com pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

 • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 2 zile lucratoare de la primirea produselor.
 • Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
 • Produsul nu prezinta urme de utilizare.
 • Produsul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar SALT CONFORT SRL va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 7 de zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite produsele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.9. Anulare comanda 

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori,  S.C. SALT CONFORT S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.


S.C. SALT CONFORT S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate.

S.C. SALT CONFORT S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:

 • preturile afisate pe site-ul www.saltconfort.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsele nu se mai afla in gama produsa de SALT CONFORT S.R.L.;
 • datele furnizate de catre Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de transport pusa la dispozitie de catre S.C. SALT CONFORT S.R.L.


10. Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul www.saltconfort.ro administrat de S.C. SALT CONFORT S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.


Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. SALT CONFORT S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o comanda pe site-ul www.saltconfort.ro. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la  contact@saltconfort.ro

11. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. SALT CONFORT S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0730.603.544 si la adresa de e-mail saltconfort.prod@yahoo.com.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.